Thursday, August 7, 2014

Menerima Family Baru - PenPen




Nama Arnab : PenPen

Nama ni tuan arnab yang bagi. Asalnya tuan arnab ni sepupu saya, dia terjumpa arnab depan rumah dia berkeliaran dari pagi sampai ke petang. Jadi anggap jela tiada tuanya. Dari terbiar baik lah ambil kan. Sepupu saya pun call la saya dan bagi tau suruh letak arnab ni di Taman Arnab Kampung Melaka. 

saya pun macam squad rescue la datang ke rumah dia siap bawa kotak dengan makanan lagi. macam confirm2 je nak amek arnab ni..arnab ni agak liar sikit maybe dah terbiasa hidup kat luar rumah. Akhirnya PenPen berjaya di bawa ke sini dan sangat sihat disini sebab dapat makan sedap2..hehe

No comments:

Post a Comment