Tuesday, October 25, 2011

Sudah Beli Tiket Konsert Musik Fiesta celcom sukses !

Ahad ini beberapa band dari seberang bakal tampil di stadium merdeka pada konsert musik fiesta indonesia yang dibawakan oleh celcome sukses..antara artis yang bakal perform adalah jinbara, kristal , Dewi Persik, godbless, Monata dan Sheila on 7.. konsert yang bermula jam 4.45 petang bakal di hiasi dengan karnival dan cabutan bertuah..5 gitar elektrik dan 5 gitar akustik bakal menjadi rebutan kepada penonton yang hadir pada konsert tersebut..
uzair sendiri pun dah beli tiket ni..uzair minat sangat dengan sheila on 7 , so sebab tu la semangat giler nak update blog ni..hehe..kepada anda yang nak pergi boleh dapatkan tiket di rock corner di sekitar lembah klang..uzair beli kat rock corner the garden je.. so jumpa anda disana !!

No comments:

Post a Comment