Thursday, September 1, 2011

Macam-macam cerita bila balik kampung !

pada hari ke-3 raya ni uzair balik kampung di kajang macam-macam hal terjadi la..semua berkongsi pengalaman masing2..tapi cite paling best adalah cite hantu la..hehe..uzair pun seram nak cite tapi nenek uzair ada la bagi sikit2 nasihat untuk anak buah uzair yang kecik tu..budak kecik ni kene jaga betul2..

selain cite hantu, kami juga berborak pasal saudara mara..yang paling best kami makan roti canai beramai-ramai..tu yang paling meriah dalam keluarga halimah ni..hehe..hari uzair asik kene pukul dengan sepupu uzair yang kecik tu je..ada ke dia kata uzair ni si toyol pencuri selipar..hahaa..macam2 la alip ni..suka kene kan uzair ye..budak kecik ni memang suka pinjam fon uzair..hehe..apa lagi..main game la..hehe

hari raya kali ni memang meriah walaupun family uzair sebenarnya berkabung diatas pemergian pakcik uzair..namun keserian hari raya itu menyerlah dengan senyuman nenek uzair yang gembira melihat cucu2 nya membesar dengan sihat dan berjaya..so kepada yang xsempat uzair nak wish..selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin ye..

ada juga perkara yang best kat umah nenek uzair..cuba korang tengok kehebatan kucing ni minum air ea..kucing ni baru di bela di umah nenek uzair..memang comel kucing ni..hehe





ni nak memperkenalkan saudara uzair yang nakal2 ni..hehe



ini sahira yang suka main game kat fon uzair..hihi


ini nama dia syazana..orang panggil baby dan sama juga suka main game kat fon uzair..


ini sepupu uzair paling kecik..dia panggil uzair "si toyol pencuri selipar" hahaha..dia memang suka pukul uzair..entah apa yang best tah..


ini paling bahaya dua orang ni..suka gossip2 panas dan info terkini ..haha..hobi mereka suka tengok gambar pompuan mana yang ada kat fon uzair..haha..gambar kucing uzair banyak la..hahaha..budak dua orang ni namanya sabrina dan syafika..dua2 ni baru form 2 tapi suka bergosip sapa awek uzair..haha..


itulah beberapa saudara uzair yang meriah bila berada kat umah nenek..nanti uzair akan memperkenalkan beberapa saudara uzair lagi ye..k sampai sini ..wasalam..

No comments:

Post a Comment