Friday, September 9, 2011

2 Hari lagi bergelar Pelajar



Lagi dua hari lagi uzair akan bergelar sebagai pelajar semula..uzair telah pun dapat melanjutkan pelajaran ke Universiti Tenaga Nasional Campus Putrajaya..uzair akan sambung belajar dalam course Bachelor of Electrical and Electronics Engineering (Hons) ..dengar pun da seram dgn course ni..tapi demi mengejar cita-cita uzair akan berusaha bersungguh-sungguh untuk berjaya kat sini..

terima kasih la kepada yang memberi sokongan kepada uzair dalam melanjutkan pelajaran ni..ada yang suka ada yang dengki..itu biasa la..tapi uzair just think positive je ..mls nak amek tau sangat..terima kasih yang telah memberi sumbangan kewangan kepada uzair..memang kos pembelajaan kat uniten ni memang mahal.so kene la berjimat-jimat sikit..

12/9/2011 jam 10.30 pagi menjadi detik sejarah dimana uzair akan bergelar pelajar semula dan kali ini cabaran lebih sukar dan mencabar kerana sudah mula merasai pengalaman belajar di universiti..membawa tanggungjawab yang besar ni bukan la mudah..usaha dan doa menjadi faktor penting uzair dapat mengecapi semua ini..

kepada rakan2 semua selamat berjuang la ye..masing2 ada impian masing-masing dan harap korang semua berjaya la dalam bidang yang korang ceburi..mungkin rezeki uzair ni belajar dan mungkin rezeki anda kerja jadi sama2 la kita hargai rezeki yang diberikan dari Allah ni..:)

2 comments: