Friday, August 19, 2011

Sapa Nak makan free kat Rasa Utara Times Square !!




Saya mempunyai satu pas berbuka puasa untuk diberikan kepada anda..Syaratnya senang je..yang penting anda adalah seorang blogger !! kepada yang berminat anda boleh ikut syarat2 dibawah ea..jum la..makan free je ni..datang bawa perut je..hehehe..ingat ea..ni bukan contest..so sapa cepat dia dapat la ea..senang je kan..di majlis berbuka puasa nanti anda juga akan berbuka bersama blogger-blogger malaysia yang lain..so jum la kita berbuka bersama-sama..


Venue : Restoran Rasa Utara (Times Square - Lot 3-90 Level 3)
Date : 24/8/2011 (Rabu)
Time : Waktu berbuka dan diharap datang awal
fee : saya payung la..hahaa..datang bawa perut anda saja..

syaratnya adalah seperti:

+ Like fan page Uzairothman.com
+ Anda Seorang blogger (tak kisah famous ke x) hehe
+ boleh hadir ke majlis berbuka puasa pada tarikh tersebut
+ pastikan makan puas2 !! haha
+ yang penting kene buat review pasal Rasa Utara kat blog anda la ea
+ sume blogger leh sertai dan tidak kisah mengikut genre apa pun..
+ kepada yang berminat anda boleh la tinggalkan komen dibawah berserta nama penuh dan link blog anda
+ yang bertuah dapat berbuka puasa free ni saya akan contact anda di FB

No comments:

Post a Comment