Monday, August 1, 2011

Blogger Famous pun Copy & Paste juga !!!





jangan katakan blogger baru berbuat demikian,malah isu copy & paste entry orang lain ni juga berlaku dikalangan blogger-blogger terkenal..tidak mahu lah sebut nama siapakah orangnya dan bukan mahu berkira tentang isu berkongsi maklumat..tetapi sekurang-kurangnya berterima kasih lah pada tuan punye blog yang anda copy tu..paling x pun tulis la kredit to kpd pemilik entry tu..

Tak elok mencuri hak orang lain dan ini pasti akan menimbulkan kemarahan seseorang di bulan puasa ni..kadang-kadang aq perasan ada orang cuba rembat entry aq..tp aq wat relax je..harap yang mencuri entry orang tu berubah la perangai ea..cuba la belajar menulis entry sendiri..aq buat post ni penat2 senang2 je korang copy and paste ye..

lagi satu, kalo nak menipu kat dunia ni cubalah jadi si penipu yang bijak..ini korang nak menipu sumber2 entry tu dari hak orang lain..aq yang tulis entry tu dah sah2 aq tau apa yg aq tulis..so..kalo nak menipu dengan baik..belajar la dengan si penipu yang baik ye..hahahahahaa....

No comments:

Post a Comment