Thursday, July 7, 2011

P14G Jalur Lebar Terbesar di MalaysiaBertempat di Packet One Network Sdn Bhd, P1 Beyond Broadband atau P1Wimax melancarkan pelan jalur lepar 4G terbaru yang dikenali sebagai "One Plan". Paket ini meliputi P14G modem dengan wifi yang berkuasa dan P1 "ON-THE GO" modem yang menyediakan kuota kongsi yang ditawarkan pada harga terbaik dipasaran.
majlis pelancaran ini diramsikan oleh CEO P1 yang membuat kejutan kepada tetamu yang hadir dengan memakai baju berkembar sambil memegang broadband 4G terbaru dari P1 yang bakal menemui pengguna pada hari esok.matlamat utama ONE PLAN P14G adalah untuk memberikan pengguna pengalaman jalur lebar 4G yang terbaik di rumah dan di luar dengan modem yang sesuai. ia juga menawarkan kuota yang tertinggi iaitu sehingga 30 GB sebulan. Penggunaan broadband 4G ini dapat memberikan kepuasan kepada pelanggan yang menggunakannya kerana ia dapat memberikan prestasi optimum diluar rumah dan ia akan memudahkah sesuatu urusan pengguna yang mengunakannya.


Apa kelebihan yang anda dapat dengan pembelian broadband ini: -

1. Anda akan dapat 2 modem P14G percuma yang direka untuk prestasi Jalur lebar 4G optimum dalam dan di luar bangunan.

2. Kos terendah paling berpatutan di pasaran dengan bermula dari RM 89 untuk kombinasi jalur lebar 4G dalaman dan luaran.

3. kuota kongsi yang tinggi sehingga 30 GB membolehkan pelanggan

- melayari lebih daripada 85,715 laman web ( pada purata 350 KB bsgi setiap laman web)

- donwload/upload/ sending 10000 lagu (pada kadar 3MB setiap lagu)

- menonton 7500 klip youtube (pada kadar 2 minit setaip klip video)

- menonton 40 filem penuh( pada kadar 750 MB setiap filem)

4. modem rumah dilengkapi wifi dan suara

5. satu penyediaan perkhidmatan ,satu bil.

untuk maklumat lanjut anda boleh layari www.p1.com.my

P1G4 juga menyediakan 2 modem yang boleh menguatkan lagi jalur lebar 4G,jadi ia amat bersesuaian dengan kegunaan dirumah sambil anda boleh mengunakan jalur lebar anda diluar rumah...apabila sudah melebihi 30 GB usage..line anda akan dilimit pada tahap 128 MB dan anda boleh menambah Kuota anda dengan top up berharga RM 10 yang akan dicas pada bil bulan hadapan anda..jadi ia amat mudah untuk menambah kelajuan jalur lebar anda..tahun hadapan P1Wimax merancang untuk menfokuskan untuk indoor base station line dan akan meningkatkan talian ketahap yang terbaik serta akan meletakkan base station di sekitar lebuh raya yang menghubungkan luar daripada bandar kuala lumpur..jadi ia amat bagus kepada para pengguna yang ingin melancong ke luar dari kuala lumpur.

sewaktu pelancaran broadband terbaru dari P1..pihak P1 menjemput beberapa blogger terkenal malaysia untuk sama-sama menjadi orang terawal yang mengetahui info terkini broadband P1 yang bakal dijual mulai esok..

pihak penganjur juga telah mengadakan beberapa permainan menarik seperti mencantumakn puzzle dan baling bola ping pong ke dalam bakul bagi menghiburkan tetamu yang hadir..terima kasih juga kepada pihak P1 yang menyediakan makanan malam yang sedap iaitu Pizza..huhu..diharap pihak P1 dapatlah menjemput blogger uzairothman.com ke apa sahaja majlis yang dianjurkan oleh pihak P1 ..kepada semua pengguna broadband diluar sana..inilah masa anda untuk mencuba satu pengalaman baru iaitu broadbang 4G dari P1 ..!!!

1 comment:

  1. u ade sign up untuk ONE plan? service dia bagus tak?

    ReplyDelete