Thursday, June 30, 2011

Malam jumaat yang pelik?

malam jumaat semalam aq hadapi benda-benda yang pelik dalam kehidupan aq..semalam merupakan hari offday aq...aq pun keluar la dari rumah dengan menaiki moto ..aq membawa yasin dan meletakkanya di dalam bakul..aq pergi ke balakong untuk jumpa kawan aq..sewaktu perjalanan pegi aq perasan yasin yang aq letak dlm bakul moto aq tu dah hilang ..aq ingat yasin tu da jatuh la...aq pun ronda-ronda la dgn motor x-cite aq utk cari yasin tu and sepanjang jalan aq lalu td aq cari tp xjumpa..puas aq cari tgh2 mlm buta tu..da la aq baru balik kg nenek aq cite hantu kat aq..hehe..aq pun pulan ke rumah dengan xjumpa yasin tu..memang pelik la..da cari pun xjumpa jg..



bila aq balik umah je..aq pun basuh kaki then pastu tdo..time tdo leh pulak mimpi puntianak..tu yang mak aq kejutkan aq tu sbb aq mengigau..mau xmenjeritnya..puntianak tu betul2 depan aq and nampak muka pulak..seram sejuk aq pastu..haha..bila aq sedar..aq pun g solat subuh..pastu aq tdo alek..bila tdo alek tetibe lak mimpi aq berkahwin dengan avril lavigne..hahah..lagi la pelik..



aq bekenalan dgn avril lavigne kat luar negara,tp ramai org suka dia..aq ni kira mcm menyibuk la kat dia smbil cucuk line..haha..lama kelamaan dia pun tau aq suka dia..kami terus rapat tpdia masih ramai kawan laki and aq pun jeles..hahaha..apa leh buat..org famous kan..tahan jela..haha..tp die seorang yang memahami and dia sedaya upaya nak jaga perasaan aq..huhuhu..leh wat novel la cm nih..hahaa..itu jela malam jumaat yang pelik bagi aq semalam..

No comments:

Post a Comment