Saturday, June 4, 2011

Buat Banner untuk US & UM




4 Jun 2011 (sabtu) ,bertempat di tasik cempaka bangi aq tiba disana pada jam 2.40 petang untuk mengusha kawan2 ultras selangor (US) dan ultras malaysia (UM)bagi ditayangkan pada perlawanan persahabatan diantara Malaysia dan Myanmar yang dijangka dilangsungkan di Kota bharu..kat sana byk la kawan2 baru yg aq kenal and susah aq nk mentions nama sebab xingat sgt..hehe...tp kepala program tu si Khasyful Azim telah berjaya menghasut aq utk join program dieorang.,dia juga ajak aq lawan futsal bagi perlawanan 3 penjuru iaitu dari Ultras Selangor,Ultras Malaysia dan satu team dari kedah yang aq xpasti namanya..

bagus juga ada pasukan suppoters nih dan ia boleh jadi pemain ke-12 dalam pasukan selangor..hehe..aq baru saja join group ni..tp xtau la apa penerimaan orang lain..setakat ni oke je..ehheheheh..k la..tu saja mau cita..xle cita lebih2..hahaha

No comments:

Post a Comment