Tuesday, May 24, 2011

FLY AWAY TO OVERSEAS

beberapa bulan lalu keluarga pergi bercuti ke sabah..namun yang sedihnya aq ditinggalkan di umah sewa di merlimau kerena terpaksa menghadapi final exam utk sem 6..namun selepas abis study di politeknik merlimau melaka..aq masih lagi xdpt follow family becuti ke phuket..24/5/2011 ialah tarikh family aq berlepas ke Phuket,thailand..disana mereka beseronok bercuti disamping aq sedang berkursus komputer 3p di politeknik ungku omar ipoh..


inilah gambaran di sabah yang tak dapat aq pegi tu..




inilah gambaran phuket yang tak dapat aq pegi juga


sedihnya xdpt ikot and aq arap aq dapat follow family aq pergi ke satu lg tmpt terbaik di dunia..katanya nk pegi new zealand..mcm best je kat sana..byk tempat menarik terutama alam semula jadi..harap impian terjadi.tp passport aq pun da mati da..kene la keluar duit lagi nak renew..hehe..RM 100 je renew..nati pow nenek la..hehehee

xpe2 yang penting aq sbr n tunggu jela family aq pulang ke tanah air pada jumaat ini dan harap family aq dpt beli pape la untuk aq nanti..hahahaa




inilah gambaran new zealand yang aq harap dapat pegi

No comments:

Post a Comment