Tuesday, May 24, 2011

Arsenal sah ke Malaysia !satelah Chelsea sah ke malaysia pada 21 julai 2011,kini Arsenal pula sudah pasti akan ke malaysia pada 13 julai 2011 ini bagi mengadakan perlawanan persahabatan dengan skuad Malaysia xi di stadium nasional bukit jalil..Pihak Arsenal juga mengesahkan akan membawa kesemua pemain utama mereka bagi mengharungi perlawanan yang bakal menarik minat ramai pihak dari serata dunia..

perlawanan persahabatan ini amat penting bagi kedua-dua pihak kerana skuad malaysia juag ingin menjadikan perlawan ini sebagai persediaan bagi menghadapi perlawanan kelayakan piala dunia..begitu juga bagi skuad arsenal yang ingin membuat persediaan bagi memberi cabaran kepada saingan EPL pada musim depan.

Tiket pelawanan berharga RM58, RM68, RM108 dan RM388 (VIP) mula dijual pada Jumaat 27Mei. Ia boleh diperoleh menerusi talian Ticketpro, 03-78807999 atau laman web, www.ticketpro.com.my, selain butik Nike terpilih. Setiap pembelian tiket mendapat pas latihan percuma untuk menyaksikan skuad Arsenal berlatih.

No comments:

Post a Comment