Friday, December 3, 2010

taylor swift - back to december



taylor swift menyanyikan lagu ni di central park di new york tempat dia slalu dating dgn si john jonas brothers tu,,,hahahaa...memang menarik la idea dia buat show ni.
supaya dapat mengingatkan balik kenangan dia bersama ex dia..hehe..alahai sedihnyer





baru2 ni juga taylor swift telah dianugerahkan 2010 entertainers of the year..wah bertambah laku la gadis comel ..album baru pun dah berjuta copy yang terjual .tah bila la aq nk g beli ni..hehe

1 comment:

  1. waa taylor swift best! :)

    tak pegi beli lagi album baru die.. T__T tadak fulus seyh.. >.<

    btw, awak dapat award!

    http://shesnotgossipgirl.blogspot.com/2010/12/award-untuk-my-followers.html

    ReplyDelete