Thursday, December 9, 2010

Rajagopal gesa peminat bola sepak malaysia ke bukit jalil


gesaan itu telah lama dicakapkan oleh k. rajagopal iaitu jurulatih pasukan Malaysia kini yang berharap sangat stadium bukit jalil dapat dipenuhkan oleh penyokong malaysia pada perlawanan separuh diantara malaysia menentang vietnam pada 15 disember pada hari rabu depan..


penyokong yang ramai akan mejadi satu kelebihan kepada pemain malaysia untuk memenangi perlawanan disamping menampilkan perlawanan yang menarik ketika aksi separuh akhir nanti.,.kepada peminat bola sepak malaysia anda bolehlah membeli tiket dengan harga RM 20 bagi VIP , RM 10 untuk dewasa dan Rm 5 untuk kanak-kanak.


perlawanan akan dimulakan pada jam 8.30 malam dimana malaysia akan dibarisi bvarisan terkuat mereka dengan diketuai olehs safiq rahim dan dibantu oleh pemain senior iaitu amri yahya yang kini dilihat lebih banyak membantu pasukan malaysia untuk menjadi pasukan yang lebih kuat kini.
www.uzairothman.blogspot.com

Berdepan juara bertahan, Vietnam pada perlawanan separuh akhir Piala Suzuki AFF, Malaysia berdepan ujian besar untuk mengulangi pencapaian kali terakhir ke pentas final 14 tahun lalu, kerana skuad bimbingan Henrique Calisto serba lengkap berbanding skuad negara.

Begitupun, reputasi gah Vietnam tidak membimbangkan K. Rajagobal, sebaliknya pengendali skuad kebangsaan itu yakin melakukan kejutan dalam pertembungan timbal balas di Kuala Lumpur dan Hanoi pada 15 dan 18 Disember ini.

No comments:

Post a Comment