Thursday, December 9, 2010

kelantan semakin sukar mempertahankan piala malaysia.


oleh kerana kegagalan mereka menaikkan gaji para pemain..inilah akibatnye dengan 3 pemain ini keluar dari pasukan kelantan dan menyertai T-team..sudah pasti ini disebabkan kelatan mahu menjimatkan kos gaji pemain dan tidak mampu menjadi sebuah pasukan kompetetif seperti selangor dan negeri sembilan mahupun kedah..

dalam keadaan terdesak ini kelantan telah membeli beberapa pemain dan memberi kontrak kepada beberapa pemain seperti khalid jamlus dan wan rohaimi..mampu ke kelantan beraksi dengan kuda tua dan tindakan mereka ini seolah-olah mereka tidak mampu menanggung hutang yang teruk..

menjelang perlawan piala sumbangsih 2011 diantara selangor vs kelantan.,..nampak jelas selangor mempunyai kelebihan tersendiri dan pasti akan memastikan kelantan berputih mata untuk juara kerana selangor dibarisi pemain yang lebih muda dan berpengalaman luas berbanding kelantan yang berharap kepada norshahrul dan fahmi selaku penjaga gawang...

norshahrul sendiri juga pernah dipancing oleh beberapa pasukan..dan keadaan itu seakan pasti akan terjadi seperti 3 pemain kelantan yang berada diatas tu iaitu indraputra , nurfarhan dan azizi mat ros yang berpindah ke pasukan lain kerana tidak mampu berada di kota bahru..norshahrul seorang pemain berkualiti dan pasti dia akan berpindah ke pasukan yang lebih baik berbanding kelantan yang tidak lah begitu baik berbanding selangor mahupun negeri sembilan.

3 comments:

  1. gila ahh sampai macam2. isk isk isk;

    ReplyDelete
  2. jangan cepat mengata kelantan....kita tegok saja sapa yang menang?kelantan tidak seperti dulu...di anak ayam kan..sekarang kelantan THE RED WARROIRS TAU...heheheh

    ReplyDelete