Saturday, November 27, 2010

Tak pernah dapat assignment dari churp-churp?

kepada blogger-blogger yang tak pernah dapar assignment dari churp-churp..inilah masanya anda terima tugasan pertama anda..kini churp-churp telah berwajah baru dan menyediakan aplikasi terbaru kepada ahlinya...

tugasan terbaru yang diberi ialah

http://www.churpchurp.com/uzairshiela/share/celcombizbb




jadi kepada anda yang masih belum mendaftarkan diri pada churp-churp..anda juga boleh mendaftar di www.churpchurp.com..kerana banyak keuntungan yang anda boleh perolehi di website ini disamping dapat menjana pendapatan sampingan..dan ini ialah aplikasi terbaru dari churp-churp yang memudahkan para ahlinya untuk menyebarkan tugasan yang diterima untuk dihantar kepada rakan-rakan di facebook ,twiter atau ym..




ini ialah peraturan untuk menyebarkan tugasan yang diterima ..arahan ini perlulah dipatuhi supaya account churp-churp anda nanti takdelah kene block..hehe..





jadi dengan churp-churp berwajah baru dengan menampilkan aplikasi terbaru ,ia akan memudahkan kerja-kerja penyebaran maklumat iklan kepada rakan-rakan..dan di harap pikah churp-churp dapat lah memberi saya banyak lagi tugasan ye..

5 comments:

  1. hi...mcmana nak buat tugasan dia? just copy paste URL yg dia bg tu ke ? pastu paste kat fb, blog etc? mcm tu? hehe saya kurang faham :P

    ReplyDelete
  2. yup..lagi pun kat churp-churp ..dia dah sediakan semua aplikasi tu..just connect je link fb or twitter kat ctu..ada siap tulis da kat ctu

    ReplyDelete
  3. Salam..

    btw, thanks jd follower MH. =) nk tnye, churp2 ni juz promote product2 kt fb & twiiter tu jela eh? simple mcm tu jeke?

    ReplyDelete