Wednesday, October 7, 2009

secret and suprise birthday party

8 oct 2009 ,2.00 AM

uzair ,afa n arshad terima kejutan bahawa tiba2 sebuah kereta kancil muncul di depan umah sewa kami

dan di dalam keta tu ada fatin suahila,nuyu,ain,helya n zue..mereka yg mengajak kami kuar ke luat umah dan mereka kuar kan kek coklak black forest yg aku tahu mahal harganya tu...

thanks korang sume ye and aku terharu dgn pemberian korang ni

korang mmg kawan yg best la
aku xtau mcm mn nk balas jasa korang

yang penting aku xkan lupa kat korang suma ya..

TERIMA KASIH KAWAN2 KU..


Image Hosted by ImageShack.us

1 comment: