Wednesday, October 7, 2009

gitarku dipetik oleh seorang gadis sabahan

Image Hosted by ImageShack.us



ni NINA..baru2 ni dia pinjam gitar aku utk perform kat pesta konvo UTeM 2009...aq dgr pengalaman nyer bermacam2 ..hehe..tergelak2 aq dgr kata nya dia kata--"1st performance aku depan orang ramai dengan 2 org lagi hero gitar aku. hihi.x sangka, bila suda di atas pentas. gemuruh dia lain mcm kita ada di bawah.padahal suda praktis selalu. time perform ja, gugup gila, nyanyi x betul-betul, lupa lirik, gitar x dpat petik elok-elok.lawak ja aku rasa.but the best part is, kami kena jemput oleh melaka.fm, buat live performance yg mana kami main secara on air. best kan? aku pun x sangka. even melaka.fm ja, still something yang fun gila.menang or x?kami x kisah. lagipun , awal-awal lagi kami memang suda set, main untk fun je."


itulah kata2 Nina...even xmng pun,still dpt 1 pengalaman yg berguna...gudluck ye utk next perfom...hehe...

No comments:

Post a Comment