Thursday, July 9, 2009

lagi 1 perlawanan = juara liga super !

tu la hakikatnya bahawa pasukan bola sepak selangor bakal memenangi piala liga super pada 21 july ini di stadium selayang apabila selangor hanya perlu memenangi perlawanan dengan pasukan PDRM nanti..pada 21 july nanti uzair bersama-sama saudara nya akan ke stadium selayang untuk menyaksikan perlawanan tersebut dijangka stadium itu bakal dipenuhi peminat2 RED GIANT ...jadi jikalau anda penyokong red giant datang la yer bagi support ....tiket masuk RM 15 ...viva selangor !!



Image Hosted by ImageShack.us

4 comments:

  1. walau pun, aku dok selangor dari kecik, tp aku tak pena minat nak sokong team selangor nie... ade sesape yg tau kenape tak ?? huhuhu...

    ReplyDelete
  2. haha.....sbb xminat bola atau minat liga luar negara...tul x?

    ReplyDelete
  3. eh... takde la...
    kalo nak kate tak minat bola... jauh meleset sungguh statement tue... Man Utd tetap di hati... hehehe...

    kalo nak kate minat league oversea, mungkin gak.. tapi, aku sokong je team Kedah / Perak... huhuhu...

    tapi bab nak sokong team selangor tue yg berat sikit kot... hahaha... ;p

    ReplyDelete