Sunday, June 14, 2009

Menonton Top Gear setiap ahad

haa...klu korang nak tau tiap2 ari ahad ni jela keje aku iaitu menonton rancangan top gear di NTV 7 ..tentu anda sume kenal dgn host dia kan..yang suka buat lawak2 bodo dan menghina kereta2 yang buatannya teruk ...mereka bertiga sentiasa mengadakan pelbagai ujian kereta2 mewah dan mereka sendiri akan mengujinya..

Image Hosted by ImageShack.us


antara kereta yang sering menjadi perhatian mereka ialah dari buatan england,jepun,itali dan jerman,,,idea2 mereka juga kadang2 xmasuk akal seperti pergi keserata dunia dan mencari kereta mewah idaman mereka bertiga masing2 dan lalu merosakkannya...pelik kan...mereka merosakkannya dengan cara berlumaba dan ujian litar dan perlbagai halangan diletak bagi menghancurkan kereta mewah itu...hehe..klu aq cerita mesti korang xdpt rasa best tgk cite ni..so tgk la sendiri yer..hehe

jadi ni la yang slalu aku buat time ari ahad...hehe

No comments:

Post a Comment