Monday, June 8, 2009

kerja semasa cuti sem ! kerja kat umah je...hehe

selalunya bila mula cuti sem sume orang xsabar2 nk g cari keje...ada nak keja 7E ,MC'D,kfc and many more la...tapi bagu cuti sem kali ni adalah masa aku untuk berehat sepenuhnya kerana sepanjang pembelajaran aku di politeknik merlimau melaka...aq jarang2 sangat ada kat umah ...yela..maklum la belajar jauh kan pastu dengan assignment,kuiz dan test..jadi cuti sem la tempat aku rehat kat umah..tapi aku ingat dapat la cuti relax2 sekali mak aku suruh mesin rumput kat belakang umah,...hehe..macam xtau lak yang aku ni anak bongsu termalas...hehe...tapi aku tetap buat jaga yela...mak suruh kan...hehehe

Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment