Wednesday, June 10, 2009

berjalan ke melaka !

pada rabu 10 jun 2009 ,

aku dengan nizam tanpa memikir panjang dan kami terus start motor untuk ke melaka dengan tanpa tujuan...kami memulakan perjalanan jam 12 tgh ari dan singgah sebentar di rumah makcik nyer di paroi ....setelah makan tengah hari disana serta solat zohor kamu terus kan perjalanan ke melaka...

dan ketika itulah baru aku ingan cendol leman dawi yang terletak di jalan senawang-rembau tuh..alang2 nk ke melaka aku pun singgah la di kedai tuh untuk rasa cendol makan sekali tambah banyak kali tuh...hehe


Image Hosted by ImageShack.us


sume orang mesti nak tgk muka si leman dawi yang famous tu kan..hehe
ada gambar die tapi xjelas la...tgk je la yer..nak tgk lebih jelas pergi la ke tempat cendol tuh..hehe

Image Hosted by ImageShack.us



ini permandangan dari luar kedai nyer cuba la cari yer...

Image Hosted by ImageShack.us


setelah minum cendol..

aku pun pergi la ker bandar melaka dan singah di A'FAMOSA & sg melaka..pastu aku pun pergi ke dataran pahlawan untuk beli apa2 yg patut ...







dan aku pulan ke KL pada senja dan sampai dirumah pada kul 9.30 malam..

kenderaan digunakan modenas x-cite aku la...hehe

secara keseluruhannyer memang memenatkan..hahaha






1 comment: